Неделя 25 Фев 2024
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default style
  • blue style
  • green style
  • red style
  • orange style
: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Печат

Румъния - национален протест на превозвачите

Share

        Националната транспортна асоциация на Румъния (CNR) обяви днес (понеделник), че нейните членове заедно с представители на други транспортни организации спират дейността си за неопределен период от време в знак на протест срещу липсата на подкрепа от страна на правителството и планираното въвеждане на нова такса за акциза върху горивото.

Президентът на CNR (Augustin Hagiu) заяви, че по време на протесните действия над 86 000 товарни автомобили ще останат на място и ще спрат своето движение през територията на Румъния.

"Сегашният министър на транспорта (Ramona Manescu) не отговори на нито едно от исканията, отправени от транспортните асоциации, избирайки вместо това да се срещне само с тези, които са "близо" до Министерството и които в последните седмици са участвали тайно в "организирането" на законодателството", каза в официално изявление президентът на CNR.

От организаторите на стачните действия предупреждават, че в резултат на протеста, магазините могат да изчерпат своите запаси.

Според асоциацията на търговците на дребно в Румъния (AMRCR,) магазините в момента са напълно заредени и първото прекъсване на доставките може да бъде за пресни продукти, ако стачката продължи повече от два дни. Някои от членовете на AMRCR включват френският Carrefour и германският Kaufland.

Превозвачите са недоволни от предвидените промени в бюджет 2014 като голяма част от тяхното негодувание идва от планираното въвеждане на нов акциз върху горивото от 0,7 EUR и новия механизъм за изчисляване на всички акцизи.

Организацията CNR нарича тези мерки "злоупотреба" и ги окачествява като мерки, които биха нарушили трайно конкурентоспособността на румънските превозвачи на европейския и регионалния пазар.

 

Източник: speditor.net

Share